Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4 z 5 (17 hodnocení)

Prodej bytu 3+1 s lodžií a otevřeným výhledem v Čimicích

6 850 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+1
  • Osobní
  • konstrukce: Panelová
  • 83 m2
  • 5. podlaží
  • Lodžie
  • Sklep
  • stav: Velmi dobrý

V klidné části pražských Čimic prodáváme světlý a prakticky řešený byt 3+1 s lodžií a celkovou výměrou 82,6 m. Nachází se ve čtvrtém patře panelového domu s výtahem na adrese Strážnická 403/8, Praha 8. Výhodou je otevřený výhled z lodžie a dostatek soukromí v každém pokoji.

Všechny místnosti v bytě jsou samostatné a přístupné přes centrální chodbu bytu. Té předchází předsíň s komorou. Z obývacího pokoje je vstup na jižně orientovanou plně zasklenou lodžii 6,7 m2. Kuchyň je částečně oddělená, ale lze propojit s obývacím pokojem a mít tak prostorný 30 m2 pokoj s kuchyňským koutem. V chodbě je velké místo pro vestavěnou skříň. V koupelně je vana a přípojka na pračku. Toaleta je zvlášť. Byt je spíš v původním stavu s částečnými úpravami a novou kuchyní před dvanácti roky. Neprůchozí ložnice jsou orientované na sever a východ. K bytu náleží sklepní kóje 1,8 m v suterénu domu.

Dům je v dobré kondici s fungujícím společenstvím vlastníků. Má plastové stoupačky, nové vstupní portály se zvonky, je zateplený s dobrou izolací kolem, takže suterén domu je suchý a plně využitý včetně sklepů a dalších společných prostor.

Jedná se o osobní vlastnictví s možností financování hypotékou, ke které Vám rád doporučím profesionálního finančního poradce s tou nejvýhodnější nabídkou na aktuálním trhu.

Okolí je krásně zelené se skvělou dostupností autem i MHD. Autobusová zastávka je jen tři minuty chůzí od domu, a za dalších deset minut dojedete na stanici metra C Kobylisy. Dalším nedocenitelným bodem je možnost bezproblémového parkování na ulici, či pronájem parkovacího místa v nedalekých Garáže Čimice. Pěšky dojdete ke dvěma základním školám, třem mateřským školám, jsou tu lékaři, kožní a oční klinika a možnosti dobře nakoupit. Je tu řada sportovišť, včetně vyhlášeného akvaparku. Přímo před domem jsou potraviny, které mají otevřeno 7 dní v týdnu, v OC Draháň je pak prodejna Žabka a lékárna. Čimice nabízí pěší procházky po okolí, např. přírodní památkou Čimické údolí, nebo Drahanským údolím k Vltavě, či na druhou stranu do Dolních Chaber s návštěvou šnečí farmy nebo Kalendovy rybárny.

Dispozičně i lokalitou je vhodný pro rodiny s dětmi, které hledají příjemné bydlení v Praze, přesto si přejí být obklopeni přírodou. Toto klidné místo toho nabízí mnohem více, a proto doporučuji osobní setkání, kde Vás rád provedu. Pokud máte zájem o prohlídku nebo bližší informace, neváhejte mě kontaktovat.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Prodej bytu 3+1 Praha 8, Čimice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 5. podlaží, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 83 m2, se zastavěnou plochou 260 m2, případně vybírejte i tady, Byty 3+1 Praha 8, je vybaven či je k dispozici sklep, lodžie, ve vybavení také naleznete internet.

Apartment 3+1 for sale with an enclosed balcony and open view in Čimice

In a quiet part of Prague Čimice we sell a bright and practically designed apartment 3+1 with an enclosed balcony and a total area of 82.6 m. It is located on the fourth floor of a prefabricated block of flats with an elevator at Strážnická 403/8, Prague 8. The benefit here would be an open view from the enclosed balcony and plenty of privacy in each room. All rooms in the apartment are separate and accessible through the central corridor. There is also a hallway with a storage room. From the living room there is access to the south-facing fully glazed balcony of 6.7 m2. The kitchen is partially separated, but can be connected with the living room and you can have a spacious 30 m2 room with a kitchen corner. In the hallway there is a large space for a built-in wardrobe. The bathroom has a bathtub and a washing machine hookup. The toilet is separate. The apartment is in rather original condition with partial modifications and a kitchen renewed twelve years ago. The bedrooms are facing north and east. The apartment has a 1.8 m of a house store in the basement. The building is in good condition with a functioning community of owners. It has a plastic stack, new entrance portals with bells, it is well insulated all around, so the basement of the house is dry and fully used including house stores and common areas. This is a personal ownership with the possibility of mortgage financing, for which I will be happy to recommend a professional financial advisor with the best offer in the current market. The surrounding area is beautifully green with great accessibility by car and public transport. The bus stop is just a three-minute walk from the house, and in ten minutes you can reach the Kobylisy metro station by bus. Another priceless point is the possibility of hassle-free parking on the street, or renting a parking space in the nearby "Garáže Čimice". On foot you can walk to two elementary schools, three kindergartens, there are doctors, a skin and eye clinic and good shopping opportunities. There are a number of sports facilities, including a renowned water park. Right in front of the house there is a grocery store open 7 days a week, and in the Draháň shopping centre you'll find a pharmacy. Čimice neighborhood is great for walks, e.g. to the natural reservation Čimické údolí, or through the Drahanské údolí to the Vltava River, or in the other direction to Dolní Chabry with a visit to the snail farm or Kalenda's fishery. Due to its layout and location the apartment is suitable for families with children who are looking for a comfortable living in Prague, yet wish to be surrounded by nature. This quiet place offers much more, therefore I recommend a personal meet up where I can show you around. If you are interested in a tour or more information, please do not hesitate to contact me. Ondřej Kučera personal real estate agent

Základní info

Evidenční číslo:
11918
Typ:
Byty, 3+1 prodej
Adresa:
Strážnická, Praha 8, Čimice, Praha
Cena:
6 850 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně provize a právního servisu. Možnost zajištění hypotéky.
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
83 m2
Plocha zastavená:
260 m2
Plocha sklepa:
2 m2
Plocha lodžie:
7 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
5. podlaží
Počet NP:
6
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná

Vybavení objektu

Lodžie, Sklep

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist