Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.8 z 5 (38 hodnocení)

Prodej bytu 1+kk - 39 m2, Sídliště Štědřík, Psáry - Dolní Jirčany

3 790 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • 1+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 39 m2
  • 4. podlaží
  • Sklep
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Tento útulný byt o dispozici 1+kk a výměře 39 m2 se sklepem naleznete v posledním patře nástavby, v cihlovém domě bez výtahu, na sídlišti Štědřík v obci Psáry - Dolní Jirčany.

Bytová jednotka byla rekonstruována před 5-ti lety a to: výměna kotle - nový kondenzační kotel a s tím spojená výměna komínu a nový prostorový termostat s týdenním programem, dále nová podlaha (výměna vrchní vrstvy betonu, vinyl krytina), rekonstrukce koupelny (baterie, obklady, umyvadlo, nábytek), nová kuchyňská linka a světla.

Díky své orientaci na východní stranu je i v letních měsících příjemný a zároveň vzhledem ke třem oknům je zde dostatek světla po celý rok.

Byt lze koupit částečně vybavený, přičemž některé spotřebiče jsou ještě více než rok v záruce. Jde tedy o vhodnou nemovitost k investici (k pronájmu) nebo startovací bydlení.

Nízké měsíční poplatky pro SVJ, které činí 1515 Kč + elektřina a plyn dle spotřeby.

Dům jako takový také prošel rekonstrukcí, také před 5-ti lety: zateplení fasády, nová plastová okna, chodba (elektrické rozvody, světla, omítky), nové antény (STA) + satelitní příjem v každém bytě).

Na tomto menším sídlišti je krásná atmosféra díky vzrostlým stromům a obklopení zelení. Pro děti je k možnosti využít krásné dětské hřiště. V okolí je spoustu možností na procházky třeba s pejskem.

Velmi důležitou skutečností je, že na tomto sídlišti je relativně bezproblémové parkování díky spousty parkovacím místům před domem a v okolí.

V pěší vzdálenosti od bytu se nachází autobusová zastávka, odkud jede pravidelný spoj několikrát za hodinu na metro C Budějovická nebo občasný spoj na Smíchovské nádraží.

V obci naleznete Poštu, Potraviny, novou moderní ZŠ, MŠ vedle sídliště a další důležité obchody či služby jsou v 5 minut vzdálené Jesenici u Prahy.

Nemovitost lze financovat hypotéčním úvěrem, který Vám dokážeme zařídit za nejlepších aktuálně tržních podmínek.

Energetický štítek náročnosti budovy je stanoven na třídu D - Méně úsporná.

Těším se na telefonické, emailové dotazy a nebo rovnou osobní prohlídku! Neváhejte mne kontaktovat.

Prodej bytu 1+kk Psáry, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 4. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 39 m2, a nebo zkuste třeba, Byty 1+kk Praha západ, je vybaven či je k dispozici sklep, zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet, elektro je zavedeno, a to 230V.

Apartment for sale, 1+kk, 39m2, Sídliště Štědřík, Psáry-Dolní Jirčany

This cozy apartment of 1+kk and area of 39m2 with a cellar can be found on the last floor of an extension on a brick house without elevator. The apartment unit was renovated 5 years ago: boiler replacement - new condensing boiler and associated chimney replacement and new space thermostat with weekly program, as well as new flooring (replacement of the top layer of concrete, vinyl covering), bathroom renovation (faucets, tiles, sink, furniture), new kitchen and lights. Due to its orientation on the east side, it is pleasant even in the summer months and also due to the three windows there is plenty of light all year round. The apartment can be bought partially furnished, with some appliances still under warranty for over a year. It is therefore a suitable property for rental investment or starter home. Low monthly fees for SVJ, which are 1515,-CZK + electricity and gas according to consumption. The house as such also underwent reconstruction 5 years ago: insulation of the facade, new plastic windows, corridor (electrical wiring, lights, plaster), new antenna (STA) + satellite reception in each apartment). There is a beautiful atmosphere in this smaller estate thanks to the mature trees and surrounded by greenery. There is a beautiful playground for children to use. There are plenty of opportunities for walks in the area, for example with your dog. A very important fact is that on this estate there is relatively hassle-free parking thanks to plenty of parking spaces in front of the house and in the surrounding area. There is a bus stop within walking distance of the apartment from where there is a regular service several times a ho Translated with DeepL.com (free version)

Základní info

Evidenční číslo:
0735
Typ:
Byty, 1+kk prodej
Adresa:
Sídl. Štědřík, Dolní Jirčany, Psáry, Praha západ
Cena:
3 790 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně všech poplatků a služeb RK.
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
39 m2
Plocha sklepa:
3 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
4. podlaží
Počet NP:
4
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná

Vybavení objektu

Sklep, Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, Silnice, MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist