Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.6 z 5 (42 hodnocení)

Komerční budova se stavebním pozemkem v centru města, Masarykovo nám., Brandýs nad Labem

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor
  • lokalita: Centrum obce

Nabízíme unikátní nemovitost v centru města - Masarykovo náměstí Brandýs n.L. Nemovitost tvoří funkční celek, který se skládá z: hlavní budovy, kryté tržnice a zahrady s 2 přístupy (z Masarykova náměstí a z ulice Riegrova). Zastavěná plocha domu a zpevněná plocha tržnice činí celkem 2095 m2, plocha stavebního pozemku - zahrady je celkem 1621 m2. Celková plocha 3716 m2. Hlavní budova má průčelí přímo do Masarykova náměstí, jedná se o 4 podlažní budovu, s částečným podsklepením (malý sklep sloužící jako centrální kotelna). Rozsáhlá rekonstrukce v r. 1997 (která ve 3. a 4.NP nebyla dokončena - stav hrubé stavby) změnila využití objektu pro obchodní a kancelářské účely. Došlo k výměně stropů, veškeré TZB (ve 3. a 4.NP nebyly dokončeny), osazena okna, dveře, krovy, krytina, sociální zařízení, podlahy. V budově je nákladní výtah a vyzděna další výtahová šachta pro osobní výtah. Zkolaudovaná podlaží mají osazen alarm. Vytápění a ohřev TÚV ústřední - plynovým kotlem v kotelně. Otopnými tělesy jsou deskové radiátory. Budova je napojena na veřejný vodovod, elektřinu, plyn a veřejnou kanalizaci. Vnitřní dispozice: 1.NP z ulice jsou dva obchody, další dva mají vstup v jednom z pasáže (průchodu), dále je zde kancelář a bývalé veřejné dámské a pánské toalety, oběma průchody se prochází do vybudované tržnice na bývalém dvoře hlavní budovy. 2.NP zde se nachází celkem 5 nebytových prostor. 3.NP a 4.NP zatím nedokončený prostor v hrubé stavbě. Pro nedokončené prostory existuje schválená projektová studie dostavby.
Tržnici tvoří jednopodlažní hala bez podkroví, nepodsklepená. Hala byla vybudována v roce 2009 na dvoře hlavní budovy.
Konstrukce a vybavení základové pasy z vyztuženého železobetonu, obvodové zdivo POROTHERM, stropní konstrukci tvoří ŽB monolitická deska vynášená průvlaky a sloupy (strop je dimenzován na parkování osobních automobilů autosalón), na strop byla vybudována příjezdová cesta, střecha šikmá, krov tvoří dřevěné příhradové vazníky, krytina trapézové plechy. V zadní části haly jsou dvoje kovová vrata na zpevněnou skladovací plochu a přilehlý pozemek (zahradu). Podlaha haly je ze zámkové dlažby. Dvorní trakt dále obsahuje 4 nebytové prostory se vstupem do haly (v současnosti využívány jako sklady). 2 z těchto prostor mají zavedenu vodu i odpad. Vytápění je ústřední plynovým kotlem v kotelně, zde i ohřev TÚV. Zahrada: dle územního plánu města jsou pozemky zařazeny mezi plochy SM smíšené obytné městské s povolenou výstavbou. V případě zájmu o více informací volejte RK.

Prodej obchodních prostor Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 1757 m2, se zastavěnou plochou 2095 m2, a zahradou 1621 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Obchodní prostory Praha východ, je vybaven či je k dispozici sklep, terasa, výtah, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V.

Základní info

Evidenční číslo:
65_22_brandys
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
Masarykovo náměstí, Brandýs nad Labem, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Praha východ
Stav:
Dobrý
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
1757 m2
Plocha zastavená:
2095 m2
Plocha zahrady:
1621 m2
Plocha terasy:
6 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
3
Počet PP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Sklep, Terasa, Výtah, Zahrada

Dopravní dostupnost

MHD, Autobus, Silnice, Dálnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist