Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

5 z 5 (10 hodnocení)

Byt 2+kk s balkonem, sklepem a garážovým stáním v projektu Karlín Park

26 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 59 m2
  • 2. podlaží
  • Sklep
  • Garáž
  • stav: Novostavba

Nabízím Vám k pronájmu byt o dispozici 2+kk s balkonem, sklepem a garážovým stáním ve druhém nadzemním podlaží rezidenčního projektu Karlín Park. Byt disponuje výměrou 59 m2 (včetně balkonu), je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (horkovzdušná trouba s varnou deskou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí) a je pronajímán nezařízený. V ceně nájemného je také garážové stání.

Byt je velmi dobře dispozičně řešen, polovinu podlahové plochy věnoval architekt otevřenému prostoru obývacího pokoje a kuchyňské linky, čímž vzniknul velmi příjemný prostor, v kterém budete rádi trávit volný čas. Ložnice pak sahá po výměře 14 m2, což je na byt této dispozice velmi solidní, a tak zde naleznete i šatní skříň, která poskytuje dostatek tolik potřebného úložného prostoru. Velmi útulně působí koupelna s vanou a o praktickou stránku bytu se postará malá komora, kde najde své místo pračka, příp. sušička. Byt má bezpečnostní vstupní dveře, videotelefon, kabelové TV připojení UPC a O2.

Náklady spojené s pronájmem bytu jsou následující:

Nájemné: 26.000,- Kč
Zálohy za služby: 3.575,- Kč (elektřina se nad rámec služeb převádí na zájemce)
Vratná jistota: 78.000,- Kč

Bydlení v projektu Karlín Park má prvky nadstandardu, celý projekt působí velmi svěže a zároveň útulně. Stejně tak umístění komplexu v jedné z nejdynamičtěji se rozvíjejících se čtvrtí ocení zejména náročnější zájemci. Do centra města je to jen několik málo minut, stanice metra linky B Invalidovna je vzdálena 300 m, stejně tak daleko to máte do nejbližšího supermarketu. Kavárny, moderní bistra, restaurace, fitness centra, to vše zde máte takříkajíc na pětníku.

V případě zájmu o prohlídku mi napište email, prosím. Pošlu Vám shrnutí všech informací a URL odkaz, přes který si můžete on-line rezervovat svůj termín prohlídky.

Budu se na Vás těšit na prohlídce,

Realitní Srdcař.

Pronájem bytu 2+kk Praha 8, Karlín, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 13 podlaží, o ploše 59 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 2+kk Praha 8, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, terasa, nezařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Flat 2+kitchen with balcony, cellar and garage parking space in Karlin Park

I offer you a flat for rent, available with 2+k layout, balcony, cellar, and a garage parking space on the second floor of the Karlin Park residential project. The flat has a total area of 59 m2 (including the balcony), equipped with a kitchen unit including appliances (hot air oven with hob, microwave oven, dishwasher), and is rented unfurnished. The rental price also includes the garage parking space. The layout of the flat is very well-designed, with half of the floor area dedicated by the architect to the open space of the living room and kitchen unit, creating a very pleasant area where you will enjoy spending your free time. The bedroom covers an area of 14 m2, which is quite generous for a flat of this layout, and includes a wardrobe providing ample storage space. The bathroom with a bathtub feels very cozy, and a small utility room ensures practicality, where a washing machine and optionally a dryer can be placed. The flat features security entrance doors, a video intercom, cable TV connection from UPC and O2. The costs associated with renting the flat are as follows: Rent costs: 26,000 CZK Utilities: 3,575 CZK (electricity exceeding standard services is transferred to the tenant) Refundable deposit: 78,000 CZK Living in the Karlin Park project offers above-standard features, the entire project feels very fresh and cozy. The location of the complex in one of the most dynamically developing neighborhoods is particularly appreciated by discerning tenants. The city center is only a few minutes away, the Invalidovna metro station on line B is 300 meters away, as is the nearest supermarket. Cafés, modern bistros, restaurants, fitness centers - you have everything practically at one place. If you are interested in a viewing, please send me an email. I will send you a summary of all information and a URL link where you can online reserve your viewing appointment. Looking forward to seeing you at the viewing, Realitni srdcar.

Základní info

Evidenční číslo:
11844
Typ:
Byty, 2+kk pronájem
Adresa:
Nekvasilova, Praha 8, Karlín, Praha
Cena:
26 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha užitná:
59 m2
Plocha sklepa:
2 m2
Plocha terasy:
3 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
13
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Terasa, Garáž, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist