Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

4.5 z 5 (22 hodnocení)

Pronájem bytu 1+kk, Slovinská, Královo Pole, 23 m2

14 500Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 23 m2
  • 4. podlaží
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásně zrekonstruovaný byt 1+kk v oblíbené lokalitě Královo Pole, na ulici Slovinská v Brně. Byt o celkové výměře 23 m se nachází ve 4. podlaží cihlového domu a je ideální pro jednotlivce nebo pár hledající moderní a pohodlné bydlení.

Byt je plně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování. Kuchyně je vybavena lednicí, myčkou, elektrickou troubou, varnou deskou a kávovarem. V obývací části najdete rozkládací pohovku vhodnou ke spaní, konferenční stůl a bar se stoličkami, což vytváří příjemné prostředí pro odpočinek i práci. V chodbě je umístěna šatní skříň s dostatečným úložným prostorem.

Moderní koupelna je zařízena sprchovým koutem, umyvadlem a zrcadlem s podsvícením, přičemž toaleta je součástí koupelny. K dispozici je také kombinovaná pračka se sušickou.

K dispozici je prostorný sklep o velikosti 5 m. Ve vnitrobloku se nachází soukromá zahrada, jen pro obyvatele domu, poskytující ideální místo nejen pro letní relaxaci.

Pohodlné parkování v docházkové vzdálenosti od domu.

Lokalita Královo Pole, konkrétně ulice Slovinská, nabízí skvělou dostupnost veškeré občanské vybavenosti. V docházkové vzdálenosti najdete restaurace, jako je U 3 opic či Amici bistro, supermarket Lidl, základní a mateřskou školu, lékárnu a další. Jen pět minut chůze od domu se nachází autobusová a tramvajová zastávka Husitská, což zajišťuje rychlou a pohodlnou dopravu do centra města.

Byt je volný k okamžitému nastěhování a domácí mazlíčci jsou povoleni po předchozí dohodě.

Uvedena energetická třída: C

Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, která vám zajistí bezstarostné bydlení za férových podmínek. Když se něco přihodí, jsou k dispozici správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, nastavením plateb a zajistíme speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi a užijte si život v pohodlném a moderním bytě na ulici Slovinská v Brně!

Pronájem bytu 1+kk Brno-město, Královo Pole, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 4. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 23 m2, a nebo zkuste třeba, Byty 1+kk Brno-město, je vybaven či je k dispozici zařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Flat for rent 1+kk, Slovinská, Královo Pole, 23 m2

For long-term rent, we offer a beautifully renovated 1+kk apartment in the popular area of Královo Pole, on Slovinská Street in Brno. The apartment, with a total area of 23 m, is located on the 4th floor of a brick building and is ideal for individuals or couples seeking modern and comfortable living. The apartment is fully furnished and ready for immediate move-in. The kitchen is equipped with a refrigerator, dishwasher, electric oven, cooktop, and coffee maker. In the living area, you will find a sofa bed suitable for sleeping, a coffee table, and a bar with stools, creating a pleasant environment for relaxation and work. The hallway features a wardrobe with ample storage space. The modern bathroom is equipped with a shower, sink, and backlit mirror, with the toilet being part of the bathroom. A combined washer and dryer is also available. A spacious 5 m cellar is available for use. In the courtyard, there is a private garden for the residents of the building, providing an ideal place for summer relaxation. Convenient parking is available within walking distance from the building. The location of Královo Pole, specifically Slovinská Street, offers excellent access to all amenities. Within walking distance, you will find restaurants such as U 3 opic or Amici bistro, a Lidl supermarket, primary and nursery schools, a pharmacy, and more. The Husitská bus and tram stop is just a five-minute walk from the building, ensuring quick and easy transportation to the city center. The apartment is available for immediate move-in, and pets are allowed by prior arrangement. The listed energy category is C. The apartment is rented by Ideální nájemce - a service that ensures worry-free living under fair conditions. If something happens, managers are available to resolve any issues with you. We assist with all administration, payment setups, and provide special insurance. Come live with us and enjoy life in a comfortable and modern apartment on Slovinská Street in Brno!

Základní info

Evidenční číslo:
N4910
Typ:
Byty, 1+kk pronájem
Adresa:
Slovinská, Královo Pole, Brno, Brno-město
Cena:
14 500Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
vratná jistota, náklady na bydlení 3 109 Kč, poplatek za podnájem
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
23 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
4. podlaží
Počet NP:
4
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist