Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.4 z 5 (16 hodnocení)

Prodej rodinného domu 6+kk se saunou, ul. V Luzích, Brno - Jundrov, terasa, zahrada, garáž

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 312 m2
  • zastavěná: 104 m2
  • pozemek: 254 m2
  • stav: Rohový
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž
  • Parkování

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji výjimečný dům 6+kk se saunou, s terasou, zahradou a garáží, v Brně Jundrově, ulice V Luzích.
 
Jedinečná nabídka rodinného domu v Jundrově, jedné z nejvyhledávanějších čtvrtí města Brna. Ulice je slepá, jednosměrná, naprosto klidná a tichá přímo pod oborou Holedná, ideální nejen pro rodinné bydlení a život s dětmi.
 
Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2019 v souladu s filozofií feng-shui. Nejde jen o módní vlnu, ale o životní styl cílem je zdravý a šťastný člověk. Dům je plný světla a slunce.
 
Rekonstrukcí bylo docíleno opravdu skvělého rozložení jednotlivých místností pro zachování soukromí každého obyvatele domu, současně však je dům propojený se zahradou a přímým okolím domu. V interiéru byly využity hlavně přírodní materiály (např. třívrstvé dřevěné dubové podlahy, přírodní kámen, ekologická výmalba apod.), moderní technologie (čistička vody, sauna, alarm).
 
Dominantní místností domu v 1. patře je kuchyň propojená s jídelnou a obývací místností, ve které je elektrický krb a stěna částečně obložená přírodním kamenem. Zkrátka místo, kde proudí život...
Kuchyňská linka je plně vybavená, provedená v tlumených přírodních odstínech, materiál dřezu i pracovní desky je umělý kámen, na zdech je použita kvalitní stěrka.
 
Z jídelny je přímý vstup na terasu s výhledem do zahrady. Dále je na patře velká chodba se samostatnou toaletou. Pracovna, která slouží také jako pokoj pro hosty s vlastní koupelnou a herna pro děti s velkou knihovnou.
 
Ve 2. patře jsou 3 ložnice a velká příjemná chodba plná světla. Pokoj rodičů je směrován na jižní stranu, má vlastní koupelnu a šatnu s výhledem do lesa, dva dětské pokoje mají taktéž vlastní koupelnu na chodbě a vlastní WC.
 
Neopomenutelné pro všechny milovníky odpočinku je přízemí domu, jehož součástí je wellness zóna s finskou saunou a koupelnou, relaxační místností a ochlazovací zónou s výhledem na zahradu. V rámci přízemí jsou zabudované vestavné skříně se zrcadly na míru, menší technická místnost sloužící jako prádelna a sklad navazující na garáž. Samozřejmostí je vstup z garáže přímo do domu.
 
Jedná se o jedinečnou příležitost zakoupení domu, který prošel nákladnou rekonstrukci, je udržovaný a čeká přímo na Vás.
K dispozici ihned.

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a daňový servis (znalecké posudky, PENB) je u nás samozřejmostí.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě svých zvolených kritérií.
Pro další informace a žádost o prohlídku kontaktujte níže uvedeného makléře. Vřele doporučujeme prohlídku.

Prodej rodinného domu Brno-město, Jundrov, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 312 m2, pozemek o velikosti 254 m2, se zastavěnou plochou 104 m2, a zahradou 150 m2, a mnohem více na, Rodinné domy Brno-město, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, terasa, zařízeno částečně nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete internet, kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Sale of a 6+kk family house with sauna, V Luzy street, Brno - Jundrov, terrace, garden, garage

On exclusive representation of the owner, we offer for sale an exceptional 6+kk house with sauna, terrace, garden and garage, in Brno - Jundrov, V Luzích street. A unique offer of a family house in Jundrov, one of the most sought-after districts of the city of Brno. The street is dead-end, one-way, completely calm and quiet directly below the Holedná forest, ideal not only for family living and life with children. The house was completely renovated in 2019 in accordance with the feng-shui philosophy. It is not just a fashion trend, but a lifestyle the goal is a healthy and happy person. The house is full of light and sun. The reconstruction achieved a really great layout of the individual rooms to preserve the privacy of each resident of the house, but at the same time the house is connected to the garden and the immediate surroundings of the house. In the interior, mainly natural materials were used (e.g. three-layer wooden oak floors, natural stone, ecological painting, etc.), state-of-the-art technology (water purifier) and custom-made furniture. The dominant room of the house on the 1st floor is the kitchen connected to the dining room and the living room, which has an electric fireplace and a wall partially covered with natural stone. In short, a place where life flows... The kitchen is fully equipped, made in muted natural shades, the material of the sink and the worktop is artificial stone, the walls are covered with a high-quality trowel. From the dining room there is direct access to the terrace overlooking the garden. There is also a large hallway with a separate toilet on the first floor. A study that also serves as a guest room with its own bathroom and a children's playroom with a large library. On the 2nd floor there are 3 bedrooms and a large pleasant hallway full of light. The parents' room faces the south side, has its own bathroom and dressing room with a view of the forest, two children's rooms also have their own bathroom in the corridor and their own WC. Unforgettable for all lovers of relaxation is the ground floor of the house, which includes a wellness area with a Finnish sauna and a bathroom, a relaxation room and a cooling area with a view of the garden. On the ground floor, there are built-in wardrobes with custom-made mirrors, a smaller technical room serving as a laundry room and a storage room connected to the garage. Of course, the entrance from the garage directly into the house. This is a unique opportunity to purchase a house that has undergone expensive reconstruction, is maintained and is waiting for you. Available immediately. Fast and high-quality legal, mortgage and tax service (expert opinions, PENB) is a matter of course with us. The seller reserves the right to select the buyer based on his chosen criteria. For more information and to request a viewing, please contact the broker listed below. We highly recommend a tour.

Základní info

Evidenční číslo:
03841
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
V luzích, Jundrov, Brno, Brno-město
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
254 m2
Plocha užitná:
312 m2
Plocha zastavená:
104 m2
Plocha zahrady:
150 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet pokojů:
5
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž, Parkování, Terasa, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

MHD, Silnice, Dálnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist