Deník moderního makléře

5 důvodů, proč si pořídit vanu

21.04.2021
SANITINO s.r.o.

Pokud renovujete svou koupelnu, určitě se setkáte s věčnou otázkou: sprchový kout nebo vana? Ať už patříte mezi milovníky ranní spršky nebo dáváte přednost relaxaci v horké lázni, přinášíme vám 5 důvodů, proč se poohlédnout právě po vaně.

Jak vybrat domácí filtr na vodu

21.04.2021
BOLA spol s.r.o.

Ať už máte vodu z obecního vodovodu, ze studny nebo vlastního vrtu, její kvalita může být velice odlišná. Voda z různých zdrojů může být znečištěna mechanicky, chemicky i organicky. Jakékoliv znečištění má negativní vliv na naše zdraví i na zařízení domu. Vodovodní filtr by proto měl být v každé domácnosti samozřejmostí.

Stínění pro chytré domy

08.04.2021
Loxone s.r.o.

Součástí chytrého bydlení je také chytře vyřešené stínění. Správnou regulací stínicích prvků se chráníme před sluncem a přehřátím v letním období, v zimě na základě vnitřních a vnějších podmínek bráníme únikům tepla. Slunečné zimní dny využíváme zároveň k bezplatnému vytápění. Stínicí prvky nám také poskytují bezpečí a vytvářejí soukromí.

Proč dát přednost klasickým péřovým dekám

23.03.2021
PiCaSo manufactury s.r.o.

Přemýšlíte nad koupí nových peřin a nevíte, pro které se rozhodnout? Pravděpodobně se rozmýšlíte nad materiálem ─ staré dobré péřové peřiny nebo deky z dutého vlákna? Pojďme si poodhalit tajemství věčného souboje přírodních a umělých materiálů.

Ceny tepelných čerpadel

15.02.2021
Onlinestrategie.cz s.r.o.

Přemýšlíte jaký vytápěcí systém zvolit pro váš dům? Nechcete mít práci a námahu s pevnými palivy, ale elektrický kotel je příliš drahý na provoz? Zvolte tepelné čerpadlo, které vám dokáže ušetřit až 70 % nákladů oproti jiným vytápěcím systémům.

Koronavirus v říjnu uzavřel provozovny, prodeje bytů však zasaženy nejsou

03.12.2020
Pavel Velebil

Praha byla zasažena druhou vlnou koronavirové epidemie. Čísla na počátku října rychle rostla, a na více než měsíc byly uzavřeny školy a řada provozoven včetně restaurací, provozoven služeb a obchodů mimo potraviny, drogerie apod.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist